Proje Süreçleri Yönetim Sistemi
17.02.2021

Değerli Araştırmacılar,

Üniversitemizde sürdürülen araştırma faaliyetleri kapsamında sağlanan hizmetlerin hızlı, sağlıklı ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi, araştırma çıktılarının kayıt altına alınarak üretkenliklerin kapsamlı bir şekilde değerlendirilebilmesi ve tüm süreçlerin kurumun amaç ve hedefleri ile uyumlu olacak şekilde yapılandırılması amacıyla kapsamlı çalışmalar yürütülmektedir. Bu kapsamda, öncelikle Üniversitemiz BAP Koordinasyon Biriminin faaliyetlerinin mevzuat ile uyumlu hale getirilerek kaynakların verimli ve etkin bir şekilde kullanılması amacıyla BAP Koordinasyon Birimi Uygulama Yönergesi ve Uygulama Esasları yeniden ele alınmış olup, BAP Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen projelerin başvuru, yürütme, sonuçlandırma ve proje çıktılarının izlenmesine yönelik tüm süreçlerin elektronik ortamda etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla  yeni Bilimsel Araştırma Projeleri Süreç Yönetim Sistemi (BAPSİS) https://bapsis.ogu.edu.tr/ adresi kullanıma alınmıştır.