Araştırmacıların Dikkatine...
28.05.2021

Değerli Araştırmacılar,

Kurumsal bilgi birikiminin korunması, araştırma çıktılarının kayıt altına alınarak Üniversitemizin araştırma performansının etkin bir şekilde değerlendirilebilmesi ve tüm araştırma süreçlerinin kurumun amaç ve hedefleri ile uyumlu olacak şekilde kapsamlı çalışmalarımız devam etmektedir. Bu maksatla mevcut projeler ( Kapanan/Devam eden) kapsamında üretilen Proje çıktıları,  İigili projelerin araştırmacıları ve araştırma alanlarının kullanıma açılan Proje Süreçleri Yönetim Sistemi olan BAPSİS’ e veri girişi yapılması gerekmektedir.

BAP Koordinasyon Birimi proje başvurularında Üniversitemiz ve araştırmacılarımız için önemli kolaylıklar ve katkılar sağlayacak olan bu dönüşüm sürecinde, araştırmacılarımızın BAPSİS’ te ilgili eksiklikleri ivedilikle tamamlamaları ve bundan sonraki süreçlerde bu bilgileri güncel tutmaları önem arz etmektedir.